Whatsapp

Post-operatief traject

Revalideren na een operatie

Hoe werkt een post-operatief traject?

Het revalideren na een operatie is een aangrijpend traject. Onze therapeuten hebben veel ervaring op dit gebied. Of u nu bent geopereerd aan uw schouder, heup, knie of rug, bij OrthoMedic staat er altijd een specialist voor u klaar. Wij werken nauw samen met orthopeden, neurologen en sportartsen in de regio zodat er snel en adequaat gehandeld kan worden.

 

Middels protocollen bieden wij perspectief in het revalidatietraject. Uiteraard nemen wij uw specifieke hulpvraag hierin mee. Door middel van persoonlijke aandacht, actie en advies naar een succesvol resultaat.

Vanuit mijn revalidatie voor mijn nieuwe knie ben ik blijven sporten bij OrthoMedic. De sfeer en de vertrouwde omgeving bewegen mij letterlijk iedere week om te sporten. Sinds een paar jaar hebben we nu zelfs een vast clubje waar we mee sporten en uiteraard sluiten we af met een bakje koffie. Als je iets niet leuk vindt moet je het leuk maken ;-).

Nelly

Via een interne doorverwijzing ben ik bij Peter terecht gekomen. Peter nam echt de tijd voor me en kon me haarfijn uitleggen hoe de problemen ontstaan en wat hij er aan kon doen. Na 3 sessies was ik van mijn vervelende nekklachten en hoofdpijn af.

Lian

Via een internetartikel ben ik uitgekomen bij OrthoMedic betreffende Tecar therapie. Het heeft me heel goed geholpen bij mijn chronische lage rugklachten. De warmte dringt diep door en geeft me veel verlichting.

Wim van Meer

"Na mijn behandelingen aan borstkanker ben ik op advies van mijn arts naar de fysiotherapeut gegaan, het krijgen van inzichten en het verminderen van mijn symptomen droegen bij aan een verbeterde kwaliteit van leven!"

Mevrouw M van G

"Door mijn parkinsonverpleegkundige ben ik in contact gekomen met Zua Koolen. Zua is bij OrthoMedic de specialist op dit gebied. Een fijne man met veel kennis die mij veel vertrouwen heeft gegeven in mijn dagelijks functioneren!"

Mevrouw den Boer

"Via mijn vaatchirurg was ik doorverwezen voor looptraining. Door het volgen van de looptraining kan ik nu weer pijnvrij naar de stad en terug!"

mw. B vd W.

Op zondag was ik tijdens een voetbalwedstrijd door mijn knie gegaan, maandag kon ik direct terecht. Bedankt voor de snelle service!

Danny van Rooij

Door tussenkomst van OrthoMedic was ik snel geholpen en bij de juiste arts voor de juiste diagnostiek!

Henk de Groot

"Na jarenlang tobben met mijn hielspoor bracht PNE mij verlichting. Een verademing en een aanrader voor iedereen!"

Marleen Aanraad patiënt

Erwin van Wezel

Fysiotherapeut

Esther van Leeuwen

Fysiotherapeut Maatschap lid

Peter Nagtzaam

Fysiotherapeut

Kelly van Dijk

Fysiotherapeut

Robin van Wensveen

Fysiotherapeut

Justin Meulpolder

Fysiotherapeut

Zua Koolen

Fysiotherapeut