Whatsapp

Pré-operatief traject

Goed voorbereid van start

Hoe werkt een pré-operatief traject?

Bij OrthoMedic hebben wij hier inmiddels veel ervaring mee opgedaan. Gedurende 6 weken gaat u 2x per week aan de slag met een fysiotherapeut/ trainer om uw conditie en spierkracht te verbeteren. U kunt bij ons gratis pré-operatief trainen mits de revalidatie na operatie bij ons wordt vervolgd.

Vanuit mijn revalidatie voor mijn nieuwe knie ben ik blijven sporten bij OrthoMedic. De sfeer en de vertrouwde omgeving bewegen mij letterlijk iedere week om te sporten. Sinds een paar jaar hebben we nu zelfs een vast clubje waar we mee sporten en uiteraard sluiten we af met een bakje koffie. Als je iets niet leuk vindt moet je het leuk maken ;-).

Nelly

Via een interne doorverwijzing ben ik bij Peter terecht gekomen. Peter nam echt de tijd voor me en kon me haarfijn uitleggen hoe de problemen ontstaan en wat hij er aan kon doen. Na 3 sessies was ik van mijn vervelende nekklachten en hoofdpijn af.

Lian

Via een internetartikel ben ik uitgekomen bij OrthoMedic betreffende Tecar therapie. Het heeft me heel goed geholpen bij mijn chronische lage rugklachten. De warmte dringt diep door en geeft me veel verlichting.

Wim van Meer

"Na mijn behandelingen aan borstkanker ben ik op advies van mijn arts naar de fysiotherapeut gegaan, het krijgen van inzichten en het verminderen van mijn symptomen droegen bij aan een verbeterde kwaliteit van leven!"

Mevrouw M van G

"Door mijn parkinsonverpleegkundige ben ik in contact gekomen met Zua Koolen. Zua is bij OrthoMedic de specialist op dit gebied. Een fijne man met veel kennis die mij veel vertrouwen heeft gegeven in mijn dagelijks functioneren!"

Mevrouw den Boer

"Via mijn vaatchirurg was ik doorverwezen voor looptraining. Door het volgen van de looptraining kan ik nu weer pijnvrij naar de stad en terug!"

mw. B vd W.

Op zondag was ik tijdens een voetbalwedstrijd door mijn knie gegaan, maandag kon ik direct terecht. Bedankt voor de snelle service!

Danny van Rooij

Door tussenkomst van OrthoMedic was ik snel geholpen en bij de juiste arts voor de juiste diagnostiek!

Henk de Groot

"Na jarenlang tobben met mijn hielspoor bracht PNE mij verlichting. Een verademing en een aanrader voor iedereen!"

Marleen Aanraad patiënt

Brice Brouwers

Fysiotherapeut

Novi Nieuwlaat

Fysiotherapeut

Erwin van Wezel

Fysiotherapeut

Esther van Leeuwen

Fysiotherapeut Maatschap lid

Mike Zagers

Revalidatietrainer

Kelly van Dijk

Fysiotherapeut

Robin van Wensveen

Fysiotherapeut

Justin Meulpolder

Fysiotherapeut

Michel Baars

Revalidatietrainer

Bas van Baal

Revalidatietrainer

Zua Koolen

Fysiotherapeut